Jelentkezés
Szállás
Költségviselő
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 6.

Vállalom, hogy a számla ellenértékét a részemre megküldött számlán szereplő határidőig befizetem. Az átutalási bizonylaton kérjük feltüntetni a befizető nevét, valamint a 29. Soproni Ultrahang Napok megjelölést is. Érvényes befizetés hiányában csak helyi regisztráció lehetséges, emelt regisztrációs díjjal (tanfolyam 22.000 Ft, kongresszus 35.000 Ft).
A befizetés megérkezése és a jelentkezési határidő lezárása után a jelentkezést a feltüntetett igényeknek megfelelően visszaigazoljuk.

Lemondási és fizetési tudnivalók:

  • A regisztráció költségeit a számlán megjelölt időpontig ki kell egyenlíteni.
  • Amennyiben költségeit részben vagy egészben munkahelye vagy szponzor cég fizeti, kérjük, ezt pontosan jelezze jelentkezési lapján, továbbá a költségvállaló cégszerű aláírásával a támogatást a szervező bizottság felé igazolja.
  • Módosítás és lemondás részvételi díj esetében térítésmentesen 2019. szeptember 6-ig lehetséges, ezen időponton túl lemondást nem áll módunkban elfogadni.

A konferencia szervező bizottsága a jelentkezési lapon megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban meghatározott módon tárolja. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adja át. A jelentkező tudomásul veszi, hogy a megadott személyes adatait a konferencia megvalósítása érdekében a közösen megállapodott időtartamig tárolja. A tárolás történhet elektronikus, vagy papír alapon, az adatok biztonságának megőrzése a konferencia szervezőinek feladata.

Az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismertem, az abban foglaltakat megértettem, személyes adataim tájékoztató szerinti kezeléséhez önkéntesen hozzájárulásomat adom. Adatkezelési nyilatkozat